Vad som gäller:

För Sushiman

Tillgänglig parkeringsplats i anslutning till lokalen
Rinnande vatten
El
Beroende på meny/antal personer behöver jag vara på plats för förberedelser ca 3-5 tim innan gästerna kommer
Sushiman avslutar cateringen när matgästerna är mätta och nöjda

För er 

Bokning
Bokning skall ske senast 2 veckor innan event
Efter att ni bokat catering via telefon/mail, kommer ni att mottaga en orderbekräftelse via mail som är ert kvitto på beställningen

Betalning
Förskottsbetalning senast 1 vecka innan event
Alla priser är inklusive moms(för företag tillkommer 12% moms)
Betalning sker endast via bankgiro-konto

Avbokning
Vid avbokning efter betalning, debiteras 50% av summan för råvarokostnader samt personalkostnader

Transport
Milersättning om bokning sker utanför 3 mil från Harvstigen 1, Gnesta tillkommer med 30kr/mil. Vid catering längre bort än 8 mil tillkommer en resekostnad på 255kr/timme

Övrigt
Sophantering av eventuella matrester etc. står kunden för